Haetaan Sales Specialistia

/

Haetaan Sales Specialistia - Solenovo

Sales Specialistina vastaat uusasiakashankinnasta ja onnistuneen asiakaskokemuksen luomisesta. Työskentelet kasvavassa organisaatiossa, joka tarjoaa sinulle menestymisen mahdollisuudet. Ymmärrät ja tunnistat, miten asiakkaalle tuotetaan lisäarvoa erilaisilla ohjelmistopalveluilla.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Keitä olemme

Olemme joensuulainen vahvasti kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka tekee selainpohjaisia toiminnanohjaus- ja resurssienhallintaohjelmistoja johtavaa teknologiaa soveltaen. Toimimme koulutussektorilla asiakkaidemme ydinprosessien kehittäjinä. Meille tärkeitä arvoja ovat luottamus, hyvinvointi ja sitoutuminen sekä vastuun kantaminen ja ihmisten kunnioittaminen.

Mistä on kyse

Sales Specialist vastaa uusasiakashankinnasta luomalla uusia mahdollisuuksia käyttää Solenovon tuotteita ammatillisen koulutuksen parissa kotimaassa sekä korkeakoulujen kanssa ulkomailla. Asiakkaita on ympäri Suomen sekä ulkomailla, joten valittavalta henkilöltä odotetaan myös matkustusvalmiutta.

Tehtävässä korostuu vuoropuhelu asiakkaiden ja kollegoiden kanssa, suullinen ja kirjallinen viestintä sekä systemaattinen myyntityö. Myyntitiimin jäsenenä Sales Specialist vastaa yhdessä tiimin kanssa kokonaismyyntibudjetin toteutumisesta.

Tunnistatko itsesi?

  • Olet tehnyt menestyksekästä ratkaisu-/palvelumyyntiä aikaisemmin tai omaat syvällisen ymmärryksen ammatillisen- tai korkeakoulusektorin toiminnasta.
  • Verkostoidut mielelläsi ja etsit aina uusia myynnillisiä mahdollisuuksia.
  • Et omaa luurikammoa.
  • Kirjoitat, puhut ja esiinnyt sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Sinulla on tulokselliset neuvottelutaidot, joilla selviät myynti- ja vuorovaikutustilanteissa.
  • Työskentelet itsenäisesti ja sitoudut tavoitteisiin.
  • Omaat palavan halun kehittää asiakkaiden ja Solenovon välistä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi ja osaamistasi arvostetaan. Työlläsi on näkyvä vaikutus Solenovon tuotteiden ja asiakkaiden kehityksessä. Tarjoamme sinulle tukea ja kannustusta työssä onnistumiseen ja kehittymiseen sekä monipuoliset uramahdollisuudet. Saat laajat työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja vakuutuksen, sekä pääset avoimesti tietoa jakavaan organisaatioon, joka on aina valmis auttamaan.

Kuinka haen?

Koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi työhakemuksestasi tulee ilmetä, millainen on tapasi työskennellä, kuinka kehität osaamistasi ja millainen olet työkaverina. Kuvaile myös esimerkein asiakkuus- ja myyntionnistumisiasi ja ymmärrystäsi ammatillisen- ja/tai korkeakoulusektorin toiminnasta. Valintapäätökseen vaikuttavat muun muassa edellytyksesi saavuttaa tavoitteita ja tehdä monipuolista asiakastyötä sekä kykysi esiintyä yleisölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Juha Manu (+358 40 8659236, juha.manu@solenovo.fi).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 osoitteeseen rekry@solenovo.fi rekrytunnuksella SS-2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.