Solenovo Oy täytti 20 vuotta!

Solenovo 20 vuotta
19.10.2016

Solenovo Oy täytti 20 vuotta!

Pääsimme kunnioitettavaan 20 vuoden ikään nyt alkusyksystä! Tästä iso kiitos kuuluu teille asiakkaille ja sidosryhmille. Te olette osaltanne mahdollistaneet meidän kasvumme ja olemassaolomme.


Kahden hengen perustama, toisen perustajajäsenen kodissa toimintansa vuonna 1996 aloittanut Solenovo Oy on 20-vuotisen taipaleensa saatossa kasvanut ja muuttanut asettuen vuonna 2007 nykyisen kauppakeskus Iso Myyn tiloihin Joensuuhun. Haarakonttorimme Helsinkiin Mechelininkadulle avasimme tänä vuonna, ja tällä hetkellä työllistämme yhteensä 25 henkilöä.

Järjestelmäalihankinnasta aloittanut Solenovo on vuodesta 2000 alkaen keskittynyt omien tuotteiden kehittämiseen. Tuotteemme ovat vuosien saatossa kehittyneet ohjelmistoista kokonaisvaltaisiksi, teknologiaa ja asiantuntijapalveluita yhdistäviksi ratkaisuiksi, ja tästä kehityksestä saamme kiittää osaavaa ja idearikasta henkilökuntaamme, sekä yhteistyökumppaneidemme tukea.

Liiketoimintamme rakentuu seuraavista liiketoiminta-alueesta:

  • kannattavuuden hallinta,
  • opetuksen ja opiskelun hallinta,
  • projektien johtamisympäristöt

Kunkin liiketoiminta-alueen kantava idea on resurssitehokkuus, eli miten niukkenevat resurssit ja tiukkeneva talous hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Keskeisimmät asiakkuutemme ovat yhtiön perustamisesta lähtien olleet koulutussektorilla sekä nykyisin myös julkishallinnossa. Olemme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme innovatiivinen sekä pitkäaikainen kumppani, joka pystyy tarjoamaan johtavaa teknologiaa soveltavia tuotteita sekä palveluja joustavasti ja asiakkaiden tarpeet huomioiden. Asiakaslähtöisyys on, ja tulee jatkossakin olemaan Solenovon toimintaa vahvasti ohjaava arvo.

Loppuvuonna ja tulevan vuoden aikana tulemme eritysesti panostamaan asiakkuuksien hoitoon, joka näkyy entistä parempana asiakaspalveluna. Lisäksi tulemme sitomaan ratkaisujamme yhä tiiviimmiksi kokonaisuuksiksi, jotta voimme palvella asiakkaidemme tarpeita yhä joustavammin ja paremmin.

Olemme jo jonkin aikaa valmistelleet toimintamme laajentamista kohti kansainvälisiä markkinoita ja vuosi 2017 tuleekin olemaan Solenovolla myös kansainvälisen liiketoiminnan ponnistelujen aikaa. Keskeistä meille onkin löytää sopivia kumppaneita suomalaisen koulutusosaamisen ja sen hallinnan vientiin. Henkilöstömme on meidän tärkein resurssi ja kilpailukykymme perusta. Tulemme panostamaan henkilöstömme kehittämiseen sekä uuden osaavan työvoiman houkuttelemiseen Solenovolaisiksi.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että luottamus meidän ja asiakkaidemme välillä säilyy ja syvenee. Toimintamme on kasvavaa ja kannattavaa, mistä voimme kiittää asiakkaitamme ja osaavaa henkilökuntaamme. Kiitos kaikille asiakkaille luottamuksestanne ja yhteistyöstänne 20-vuotisen taipaleemme aikana. Toivomme useita lisävuosia kanssanne.


Kimmo Tanskanen
Kimmo Tanskanen