Solenovon uudeksi toimitusjohtajaksi Juuso Enjala

Juuso_Enjala
17.12.2018

Solenovon uudeksi toimitusjohtajaksi Juuso Enjala

Suomen johtava koulutusalan ohjelmistopalveluyritys Solenovo Oy on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kuopiolaisen Juuso Enjalan (34 v). Juuso on aiemmin työskennellyt Canonin ohjelmistoliiketoiminnan konsultointi-, myynti- sekä johtotehtävissä muun muassa kansainvälisen markkinoinnin ja yritysliiketoiminnan parissa.


"Juusolla on vahva ohjelmistotausta ja näytöt liiketoiminnan johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä. Uskomme hänen täyttävän erittäin hyvin omistajien ja hallituksen linjaamat kriittiset menestystekijät Solenovon kaltaisessa palveluorganisaatiossa." Solenovon hallituksen puheenjohtaja Pentti Hyttinen toteaa.

 

Uuden strategian tuomat haasteet kiehtovat Enjalaa

Solenovon ohjelmistotuotteet ja -palvelut tukevat oppilaitosten toiminnanohjausta. Solenovon uuden strategian tuomat haasteet kiehtovat Juusoa, joka aloittaa työnsä Solenovon toimitusjohtajana helmikuun 2019 alussa.


"Solenovo on kansainvälistymisen kynnyksellä ja erinomaisessa kunnossa oleva yritys. Ohjelmistoliiketoiminta ja siihen liittyvät palvelut ovat taustastani johtuen oman osaamiseni ytimessä. Lisäksi pyrin kirkastamaan, miten asiantuntevan henkilöstön kautta tuotetaan vahvaa asiakaskokemusta. Asiantuntijaorganisaation johtaminen ja asiantuntijuuden kehittäminen ovat minulle tuttuja myös aiemmalta uraltani", Juuso kommentoi.

 

Nykyinen toimitusjohtaja Kimmo Tanskanen jatkaa hallitustyön parissa

Solenovon nykyinen toimitusjohtaja ja pääomistaja Kimmo Tanskanen jatkaa yhtiössä hallitustyössä sekä tarvittaessa yhtiön etujen mukaisissa asiantuntijatehtävissä. ”Solenovo on jo yli 20-vuotias ohjelmistotalo, jonka kyvykkyys riittää vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön ja kansainvälistymisen haasteisiin. Nyt on hyvä hetki antaa käytännön ohjat uudelle toimitusjohtajalle ja siirtyä itse enemmän strategisten asioiden pariin.” Tanskanen kuvaa tuntemuksiaan.


Lisätietoja nimityksestä antavat:
Pentti Hyttinen, puh. 0405465227
Kimmo Tanskanen, puh. 0503599642
Juuso Enjala, puh: 0504067799


Solenovo
Solenovo