Teemme tiivistä yhteistyötä useiden oman erityisalueensa huippuosaamista edustavien toimijoiden kanssa. Tiivis kumppaniverkosto on asiakkaidemme etu.

Meille on ensiarvoisen tärkeää kyky tarjota asiakkaillemme tarpeita vastaava kokonaisratkaisu. Jatkuvan oman osaamisen kehittämisen lisäksi rakennamme aktiivisesti kumppaniverkostoa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Yhteistyön avulla voimme tarjota parempia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Kehittyvät kumppanuudet kantavat

Kehitämme systemaattisesti kumppanuussuhteitamme. Molemminpuolisen luottamuksen ja sitoutumisen rakentaminen kumppanuuksissa on kokemuksen kautta osoittautunut erityisten tärkeäksi. Yhdessä oppimalla ja kehittymällä kumppaneiden kanssa olemme vahvempia kuin yksin.

Solenovon kumppaniksi?

Näkemyksemme mukaan yritysten keskeinen kilpailuetu tulevaisuudessa on kyky luoda tiiviitä ja luottamukseen perustuvia kumppanuussuhteita ja niistä rakentuvia verkostoja. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita löytämään uusia kumppaneita, jotka jakavat tämän näkemyksen.

Tutustu kumppaneihimme

Olemme tehneet pitkää ja hedelmällistä yhteistyötä muun muassa seuraavien kumppaneiden kanssa.

likvidi_crop

Likvidi on ennakkoluuloton, rohkea, vahvasti asiakkaiden arjessa mukana elävä tilitoimisto, jonka erikoisosaamisalue on sähköinen taloushallinto. Lisäksi Likvidi tarjoaa konsultointia yritysten ohjelmistoprojekteissa ja erityisosaamista vaativissa tehtävissä, kuten verosuunnittelussa, talouden ja henkilöstön johtamisessa, tietohallinnossa tai kustannusten hallinnassa. Likvidi on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

 

mpy_crop

MPY on täyden palvelun ICT-talo: valtakunnallisesti toimiva tietotekniikka- ja tietoliikennepalveluita tarjoava asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on helpottaa asiakkaidensa arkea ylivertaisella palvelulla.

 

ninda

Nindatech Sdn. Bhd. on tuore startup-yritys, joka tarjoaa IT-konsultaatiota ja alihankintapalveluja. Nindatechin erityisosaamista ovat Java-sovellukset, integraatioteknologiat sekä SAP GRC konseptit ja prosessit.

Tallenna

time-edit_crop

TimeEdit on kehittänyt ajankäytön ja resurssien suunnittelun ohjelmistoja vuodesta 1992. Nykyinen järjestelmä, joka mahdollistaa lähes kaikentyyppisten resurssien varaamisen resurssien keskinäisistä suhteista riippumatta, on lähes 20 vuoden kehitystyön tulos.

 

severa-300px

 

Visma Severa on asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen suunniteltu pilvipalvelu, jonka avulla projektinhallinta hoituu saumattomasti myynnistä laskutukseen. Severa kokoaa kaiken projekteihin liittyvän tiedon ja auttaa yksittäisten projektien raportoinnissa sekä koko liiketoiminnan hahmottamisessa. Severaa hyödyntää jo yli tuhat asiantuntijayritystä Pohjoismaissa.

 

netvisor-300px

 

Visma Netvisor on moderni sähköisen taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmisto. Ohjelmiston automatisoidut toiminnot poistavat manuaalisia rutiinitöitä, säästävät aikaa ja tehostavat tilitoimistoyhteistyötä. Jo yli 13 000 suomalaista yritystä hyödyntää Netvisoria omassa talouden- ja toiminnanohjauksessa.

 


Solenovo Oy kauppakatu 28, fin-80100 joensuu tel. +358 10 420 6400. info@solenovo.fi

Tallenna

Kimmo Tanskanen
CEO, Founder
+358 50 350 0642
Lähetä sähköpostia
Ari Korpelainen
COO, Chief Operating Officer, HR Manager
+358 50 5247531
Lähetä sähköpostia