Sales Manager

Sales Manager

Rekrytunnus SM-2020
Lisätietoja

Riitta Väistö

+358 40 089 2999

riitta.vaisto@solenovo.fi


Sales Managerina vastaat uusasiakashankinnasta ja onnistuneen asiakaskokemuksen luomisesta. Työskentelet kasvavassa organisaatiossa, joka tarjoaa sinulle menestymisen mahdollisuudet. Ymmärrät ja tunnistat, miten asiakkaalle tuotetaan lisäarvoa erilaisilla ohjelmistopalveluilla sekä osaat johtaa myyntityötä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Keitä olemme

Olemme joensuulainen vahvasti kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka tekee selainpohjaisia toiminnanohjaus- ja resurssienhallintaohjelmistoja johtavaa teknologiaa soveltaen. Toimimme asiakkaidemme ydinprosessien kehittäjinä. Perustamisestaan lähtien yhtiö on toiminut pääasiassa koulutussektorilla.

Solenovo työllistää tällä hetkellä yhteensä 35 asiantuntijaa toimipisteillämme Joensuussa ja Helsingissä. Meille tärkeitä arvoja ovat luottamus, hyvinvointi ja sitoutuminen sekä vastuun kantaminen ja ihmisten kunnioittaminen.

Mistä on kyse

Sales Manager vastaa uusiin asiakkaisiin tehtävästä myyntityöstä ja kasvattaa nykyasiakkuuksia luomalla uusia mahdollisuuksia käyttää Solenovon tuotteita. Asiakkaita on ympäri Suomen, joten matkatyöpäiviä kertyy 2-5 päivää kuukaudessa.

Tehtävässä korostuu vuoropuhelu asiakkaiden ja kollegoiden kanssa, suullinen ja kirjallinen viestintä sekä myyntityön johtaminen ja seuranta. Myyntitiimin jäsenenä Sales Manager vastaa yhdessä tiimin kanssa kokonaismyyntibudjetin toteutumisesta. Myyntitiimissä jokaisella on henkilö- ja tiimikohtaiset tavoitteet ja palkkiot. Tehtävän hoitaminen ei ole paikkaan eikä aikaan sidottu.

Tunnistatko itsesi tästä?

  • Olet tehnyt menestyksekästä ratkaisumyyntiä aikaisemmin.
  • Verkostoidut mielelläsi ja etsit aina uusia myynnillisiä mahdollisuuksia.
  • Kirjoitat, puhut ja esiinnyt sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
  • Sinulla on tulokselliset neuvottelutaidot, joilla selviät myynti- ja vuorovaikutustilanteissa
  • Työskentelet itsenäisesti ja sitoudut tavoitteisiin.
  • Omaat palavan halun kehittää asiakkaiden ja Solenovon välistä yhteistyötä.
  • Tahdot olla mukana Solenovo Oy:n menestystarinassa.
  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai työelämän kautta hankitut vastaavat tiedot ja taidot.
  • Omaat yrittäjämäisen ajattelutavan.

Tarjoamme sinulle:

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi ja osaamistasi arvostetaan.

Työlläsi on näkyvä vaikutus Solenovon tuotteiden ja asiakkaiden kehityksessä. Tarjoamme sinulle tukea ja kannustusta työssä onnistumiseen ja kehittymiseen sekä monipuoliset uramahdollisuudet. Saat laajat työsuhde-edut sekä pääset avoimesti tietoa jakavaan organisaatioon, joka on aina valmis auttamaan.

Työhakemuksestasi käy ilmi:

Koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi työhakemuksestasi tulee ilmetä, millainen on tapasi työskennellä ja millainen olet työkaverina. Kuvaile esimerkein asiakkuus- ja myyntionnistumisiasi.

Valintapäätökseen vaikuttavat muun muassa edellytyksesi saavuttaa tavoitteita ja tehdä monipuolista asiakastyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Riitta Väistö (+358 400 892 999, riitta.vaisto@solenovo.fi).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2020 sivun alareunasta löytyvällä hakulomakkeella käyttäen rekrytunnusta SM-2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.