StudentaPluS

Ammatillisen koulutuksen toiminnanohjausjärjestelmä


StudentaPluS kokonaisuuden hallintaan

StudentaPluS on laajin yksistään ammatillisen koulutuksen tarpeisiin kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa koulutusten hallinnan aina tutkintojen ja koulutusrakenteiden sekä suunnitelmien ylläpidosta koulutuksen julkaisuun omissa tai ulkoisissa palveluissa.

StudentaPluS tehostaa hakemusten käsittelyä ja henkilökohtaistamista sekä tukee tutkinnon ja koulutuksen suorittamista. Sopimusten ja laskutuksen hallinta sekä toiminnan tilastointi hoituvat kaikki yhdessä järjestelmässä.
 

Helppoa raportointia

StudentaPluS tarjoaa valmiit rajapinnat mm. ePerusteisiin, Koski-palveluun ja CRM- ja taloushallinnon järjestelmiin. Raportointikannan ansiosta järjestelmä mahdollistaa oppilaitoksille myös omien rajapintojen tuottamisen.

StudentaPlus tehostaa oppilaitoksen raportointia. Ratkaisu sisältää yli 100 valmisraporttia tukemaan oppilaitoksen päivittäistä toimintaa sekä avuksi viranomais- ja sidosryhmäraportointiin. Raportointikanta mahdollistaa omaehtoisten kyselyiden, tilastojen ja raporttien tuottamisen oppilaitoksen tarpeisiin.


Tehokasta resursointia ja viestintää

StudentaPluS sisältää omat moduulit oppilaitoksen viestinnän ja resursoinnin tarpeisiin.  Resursointimoduuli tarjoaa työkalut koulutuksiin liittyviin henkilöstön, tila- ja laitevarauksiin. Resursointimoduulilla suunnittelet lukujärjestysten lisäksi opetustilojen ja -välineiden käyttöä.

Viestintämoduuli mahdollistaa sujuvan viestinnän koulutukseen hakijoiden, opiskelijoiden sekä opiskelijaryhmien välillä. Viestintämoduulia voidaan käyttää myös kaupallisiin tarkoituksiin, kuten oppilaitoksen ryhmäposteihin potentiaalisille opiskelijoille.

Punainen omena pöydällä

StudentaPluS

  • Tarjoaa suoraan ammatillisen koulutuksen tarpeisiin kehitetyt työkalut
     
  • Tehostaa toiminnanohjausta ja resursointia
     
  • Sisältää omat liittymät henkilöstölle, opiskelijoille, huoltajille ja työpaikkaohjaajille
     
  • Tukee vahvasti oppilaitoksen rahoituksen suunnittelua ja raportointia

Solenovo Oy:n yli 20 vuotta jatkunut toiminta ammatillisen koulutuksen kentässä sekä vahva substanssiosaaminen takaavat ammatillisille oppilaitoksille parhaan mahdollisen palvelun omistautuneelta ja osaavalta työryhmältä.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä