Lukujärjestysten suunnittelu- ja käyttöjärjestelmä


Markkinajohtaja Skandinaviassa

TimeEdit on lukujärjestysten suunnitteluun ja käyttöön kehitetty järjestelmä, jolla voidaan hoitaa myös tilojen sekä muiden resurssien varaukset.

Ruotsalaisen TimeEdit AB yrityksen kehittämä TimeEdit on markkinajohtaja Ruotsin ja Norjan korkeakouluissa. Solenovo hoitaa TimeEditin markkinoinnin ja käyttöönoton kokonaisuudessaan Suomessa. Jo useat suomalaiset korkeakoulut ovat valinneet TimeEditin työjärjestysten tehokkaaseen ja helppoon suunnitteluun.

 

Käyttöliittymä peruskäyttäjille ja suunnittelijoille

Järjestelmässä on kaksi erilaista käyttöliittymää eri käyttäjäryhmien tarpeisiin. Selaimella käytettävä, myös mobiililaitteille skaalautuva käyttöliittymä palvelee peruskäyttäjiä, jotka pääasiassa katselevat ja tekevät työjärjestyksiä sekä varauksia. Työjärjestysten suunnittelijoille on oma työkalu, joka sisältää runsaasti suunnittelua tukevia ominaisuuksia resurssien mahdollisimman tehokkaan käytön ja aikataulujen optimaalisen muodostuksen tueksi.

Tiimityöskentely suunnittelutyökalulla

TimeEdit

  • Käytettävissä turvallisena pilvipalveluna missä vain, milloin vain
     
  • Sisältää rajoittamattoman määrän käyttäjiä samalla lisenssillä
     
  • Muokattavissa vastaamaan asiakkaan tarpeita
     
  • Aina ajan tasalla - päivitykset automaationa kaikille asiakkaille

Erityisesti suunnittelutyökalujen laajuus ja varausten reaaliaikainen tuonti ulkopuolisiin kalenteriohjelmiin erottaa TimeEditin edukseen muista vastaavista järjestelmistä. TimeEdit-tuoteperheeseen kuuluu lisäksi PlanEdit, jonka avulla voidaan suunnitella resurssointia ennen varsinaisten työjärjestysten muodostamista. Ratkaisulla voidaan myös muodostaa laskutusaineisto automaattisesti olemassa olevista varauksista.

 

Englanninkielistä lisätietoa löytyy myös TimeEditin omilta sivuilta:

http://www.timeedit.com/en/

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä