Solenovo aloittaa mentorointiohjelman

/

Solenovo aloittaa mentorointiohjelman

Solenovo aloittaa yrityksen sisäisen mentorointiohjelman helmikuussa. Ohjelman tarkoituksena on kehittää hiljaisen tiedon ja osaamisen jakamista tehokkaasti työntekijältä toiselle.

– Mentorointiohjelman ajatuksena on mahdollistaa henkilökunnan kehittyminen, Solenovon toimitusjohtaja Juuso Enjala kertoo. – Toteutus mukailee samalla valitsemaamme strategiaa ”erinomaisuuden etsijöille”, joka kuvaa sitä että olemme kaikki matkalla kohti menestystä, Enjala jatkaa. – Suostumme avoimin mielin oppimaan kokeneemmilta ja ottamaan vastaan apua ja ohjausta. Samalla annamme kokeneemmille mahdollisuuden kasvaa muiden ohjaajina, Enjala lisää.

Mentorointiohjelma on pilottiprojekti, joka aloitetaan teemoilla projektinhallinta ja asiakaskohtaaminen. Pilotoinnin tavoitteena on kerätä kokemuksia ja tarkoituksena onkin muodostaa mentoroinnista tärkeä osa Solenovon sisäistä toimintakulttuuria myös tulevaisuudessa.