For the excellence seekers

Solenovo on ohjelmistotalo, joka rakentaa sujuvamman opetuksen maailmaa. Tarjoamme työkaluja, IT-ratkaisuja ja käytäntöjä yhä parempaan työhön kaikille erinomaisuuden etsijöille.

Tuotteet

Sujuvamman
opetuksen maailma

Tuotteemme on suunniteltu opetusalan edelläkävijöille ja vaikuttajille sekä opiskelijoille – kaikille, jotka kehittävät uutta, auttavat muita eteenpäin ja ovat valmiita kehittymään itse.

SolePISTE

Tiedon ja inspiraation infotaulu

SolePISTE on tiedon ja informaation keskus, joka yhdistää inspiraation ja kehittymisen. Tutustu meihin, syvennä tietoa ja innostu mahdollisuuksista. Yhdessä löydämme uusia näkökulmia ja kehittymisen polkuja kohti erinomaisuutta.

Rekrytointi

Liity erinomaiseen joukkoon

Moni yhdistää erinomaisuuteen pyrkimisen täydellisyyden tavoitteluksi. Meille ajatuksen taustalla on halu toimia oikein. Erinomaisuus tarkoittaa toisistamme välittämistä, yhdessä kehittymistä ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista. Katso avoimet työpaikat ja lähetä hakemus helposti. Lue lisää Solenovosta työnantajana ja tutustu tuleviin työkavereihin.

Tuki & yhteys

Koulutusalan johtavaa ohjelmistopalvelua

Haluatko maksuttoman demoesittelyn järjestelmistämme? Ota meihin yhteyttä. Solenovon ammattilaiset ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan parempaa ohjelmistopalvelua.