Uudistettu SoleCris-järjestelmä on otettu onnistuneesti tuotantokäyttöön

/

Uudistettu SoleCris onnistuneesti tuotantokäyttöön - Solenovo

SoleCris-järjestelmän versiopäivityksen ensimmäinen virallinen tuotantoasennus suoritettiin onnistuneesti joulukuun aikana. Uuden attribuuttipohjaisen julkaisujen sekä datamallin mukaisten aktiviteettien tiedonkeruun rajattu tuotantokäyttö uudistetulla SoleCris-järjestelmällä alkaa suunnitellusti tammikuussa 2022.

Projektin vaativuutta kuvastaa hyvin, että tänä kahden vuoden ajanjaksona ei ole pelkästään uudistettu SoleCris-järjestelmää, vaan myös koko Solenovon teknologiapohja moderniin mikropalveluarkkitehtuuriin.

– Suurin kiitos kuuluu mukana olleiden yliopistojen edustajille, joita ilman tarve- ja toteutusmäärittelyjä sekä testauskierroksia ei olisi saatu vietyä läpi kohti asiakkaiden todellisia tarpeita aidosti palvelevaa järjestelmää, SoleCris-tuotepäällikkö Juha Markkanen kertoo. – Vähintään yhtä iso kiitos kuuluu myös kaikille Solenovolla projektissa mukana olleille henkilöille ja erityisesti kehittäjille.

Projektin päävaiheen päätyttyä käyttöönottoon alkaa varsinainen kehitystyö kohti maailman parasta tutkimustiedonkeruujärjestelmää. Markkasen mukaan seuraavassa kehitysvaiheessa tarkastellaan järjestelmästä saatavan big datan hyödynnettävyyttä erilaisiin tarkoituksiin.

– Tällä hetkellä tutkimme sitä, mikä kaikki on mahdollista. Tulevaisuudessa SoleCris tulee toimimaan osana yliopistojen ja tutkijoiden osaamisen markkinoinnin työkalupakkia, Markkanen summaa.


Voit lukea lisää SoleCris-projektista uudesta blogisarjastamme! Sarjan ensimmäinen osa julkaistaan viikolla 3.