Solenovo Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

/

Solenovo Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu - Solenovo

Solenovo Oy:n hallitus kiittää Juuso Enjalaa: Uusi Toimitusjohtaja Juha Manu astuu johtoon

Joensuussa, 17.11.2023 – Johtava oppilaitosohjelmistojen kehittäjä, Solenovo Oy, ilmoittaa toimitusjohtajan vaihdoksesta. Yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2019 toiminut Juuso Enjala on päättänyt siirtyä eteenpäin. Hänen seuraajakseen on valittu yhtiön sisältä aikaisemmin myyntijohtajana toiminut Juha Manu.

Solenovo Oy:n hallitus haluaa kiittää Juusoa hänen panoksestaan yhtiön menestyksekkäässä kansainvälistymisessä.

Juuso Enjala on toimitusjohtajana johdattanut Solenovon uusille markkinoille, laajentaen yhtiön toimintaa mm. Ruotsiin, Saksaan, Ranskaan ja Viroon. Hänen johdollaan Solenovo on vahvistanut asemaansa oppilaitosohjelmistojen edelläkävijänä saavuttaen uusia avauksia niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin areenoilla.

Uusi toimitusjohtaja Juha Manu tuo vahvan kokemuksen, tietämyksen ja innostuksen tehtäväänsä. Hänen johdollaan Solenovo jatkaa menestystarinaa. Juha tuo mukanaan tuoreita ideoita ja näkemyksiä oppilaitosohjelmistojen kehittämisessä.

”Haluan henkilökohtaisesti ja Solenovo Oy:n hallituksen sekä henkilöstön puolesta kiittää Juuso Enjalaa hänen arvokkaasta panoksestaan ja toivottaa aloittavan toimitusjohtajan, Juha Manun, tervetulleeksi uuteen toimenkuvaan. Olemme varmoja siitä, että Juha jatkaa Solenovon menestyksekästä taivalta ja vie yrityksen seuraavalle tasolle”, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Kimmo Tanskanen.

Lisätietoja:
Kimmo Tanskanen, Hallituksen puheenjohtaja
+358 50 3500 642
kimmo.tanskanen@solenovo.fi