Töihin tai harjoitteluun Solenovolle

/

Lähetä avoin hakemus työhön tai harjoitteluun - Solenovo

Haluatko liittyä erinomaisuuden etsijöiden joukkoon? Oletko kiinnostunut suunnittelemaan tuotteita ja palveluita yhä parempaan työhön opetusalalla. Hae meille!

Tarjoamme vuosittain myös useita työharjoittelupaikkoja yrityksessämme. Harjoittelijaksi voit hakea niin tuotantoon, myyntiin, tukeen, asiakaspalveluun kuin viestintä- ja markkinointitehtäviin. Kysy rohkeasti lisää harjoittelumahdollisuuksistamme ja ota yhteyttä.

Voit lähettää avoimen hakemuksen töihin tai harjoitteluun yhteydenottolomakkeemme kautta tai osoitteeseen rekry@solenovo.fi. Kerrothan viestissäsi osaamisestasi ja siitä, minkälaiset työtehtävät tai harjoittelumahdollisuudet sinua kiinnostavat. Annamme mielellämme myös lisätietoja työ- ja harjoittelumahdollisuuksista yrityksessämme.