Ammatillisen koulutuksen areena

Opintopolun hallinta.

Ota oppimispolku haltuun aina hakemuksesta todistukseen. SoleStudenta tehostaa henkilöstön, opiskelijoiden, huoltajien ja työpaikkaohjaajien työtä – rahoituksen suunnittelua ja raportointia unohtamatta.

SoleStudentan selkeä käyttöliittymä ja prosessit mahdollistavat sujuvamman arjen ja vähentävät turhaa työtä. Järjestelmä on valmis käyttöön ilman räätälöintiä, mikä tekee käyttöönottoprosessista nopeaa ja helppoa.

Tiedon hyödyntäminen avointen rajapintojen kautta sekä kattava raportointi takaavat ajantasaisen tiedon saataville kaikille sidosryhmille. SoleStudenta on yhteensopiva muiden Solenovon järjestelmien kanssa ja siksi palvelukokonaisuuden laajentaminen vaikkapa sähköiseen asiointiin tai opiskelijavaihtojen hallintaan on yksinkertaista.

SoleStudentassa käyttäjät pääsevät aidosti vaikuttamaan järjestelmän toimintaan. Kehitämme järjestelmää yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta se vastaa käyttäjien tarpeita. SoleStudenta vastaa myös ammatillisen koulutuksen uuden lainsäädännön vaatimuksia.

SoleStudenta

  • Opiskelun elinkaaren hallinta hakemuksesta todistukseen
  • Viranomaisraportointi eHOKS- ja KOSKI-palveluihin
  • Opintoja ja koulutuksia voidaan suunnitella resurssit huomioiden
  • Tietoa voidaan hyödyntää avoimien rajapintojen kautta
  • Mahdollista hyödyntää Solenovon muiden tuotteiden kanssa, kuten työajan kohdentamisessa, liikkuvuuden hallinnassa, sähköisessä asioinnissa sekä ajankäytön ja resurssien suunnittelussa.
SoleStudenta-järjestelmä tietokoneen näytöllä

alk. 1500 €/kk

Järjestelmä toimitetaan helppokäyttöisenä ja luotettavana palveluna (SaaS). Ratkaisu toimii liitettynä Solenovon muihin ratkaisuihin tai omana kokonaisuutenaan.

Haluatko maksuttoman
demoesittelyn?

Solenovon ammattilaiset ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan parempaa ohjelmistopalvelua.