Työn jäljen tallettaja

Työajan kohdentaminen ja raportointi

Talleta tehty työ reaaliaikaisesti ja sujuvasti. Helppokäyttöinen SoleTM kohdentaa työtunnit ja laatii monipuoliset raportit rahoittajille.

SoleTM on kätevä, organisaatiorajat ylittävä työajanhallintajärjestelmä, jonka avulla kohdistat tehdyn työn oikein ja läpinäkyvästi. Korkeakoulujen kanssa yhteistyössä kehitetty SoleTM vastaa erityisesti koulutussektorin tarpeisiin, mahdollistaen työajan kokonaishallinnan yhdessä järjestelmässä.

SoleTM:n avulla muunnat tehottomat tunnit tuottavaksi työajaksi. Työtuntien kirjaaminen, kohdentaminen ja omien työtuntien saldojen seuranta ovat SoleTM:n perusominaisuuksia. Hyväksymisprosessit, allekirjoitukset ja rahoittajaraportointi hoituvat sähköisesti poistaen paperityötä.

Rakenna toimiva kokonaisuus, joka tukee organisaatiosi omia hyväksyntäprosesseja ja rajapintoja. Liittäminen HR- ja palkkahallinnon järjestelmiin saadaan tehtyä kerralla oikein ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Asiantunteva SoleTM-tiimimme on mukanasi arjessa työajanhallinnan prosessien ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

SoleTM

  • Tukee suunnittelua mahdollistamalla tuntien kohdentamisen projekteille, vastuualueille ja tehtäville
  • Tarjoaa selkeän kokonaiskuvan tehdyistä työtunneista
  • Näyttää työtuntien saldot reaaliaikaisesti sekä mahdollistaa helpot ja nopeat muutokset tuntikirjauksiin
  • Voidaan integroida HR-, taloushallinnon ja identiteettihallintajärjestelmiin sekä tietovarastoihin.
SoleTM järjestelmä tietokoneen näytöllä

Xamkissa seurataan
hanketyöntekijöiden työaikaa
SoleTM-työajanhallintajärjestelmällä

alk. 700 €/kk

Järjestelmä toimitetaan helppokäyttöisenä ja luotettavana palveluna (SaaS). Ratkaisu toimii liitettynä Solenovon muihin ratkaisuihin tai omana kokonaisuutenaan.

Haluatko maksuttoman
demoesittelyn?

Solenovon ammattilaiset ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan parempaa ohjelmistopalvelua.