Joustavaa ja helppoa lukujärjestysten suunnittelua

Lukujärjestysten suunnittelu

TimeEdit tarjoaa kattavat työkalut lukujärjestysten suunnitteluun. Järjestelmä mukautuu oppilaitoksesi prosesseihin tehostaen suunnittelua ja tarjoten aina reaaliaikaisen kuvan oppilaitoksen tilanteesta.

TimeEdit tarjoaa oppilaitoksille aidosti reaaliaikaista ja joustavaa lukujärjestysten suunnittelua. TimeEdit mahdollistaa jopa satojen käyttäjien yhtäaikaisen työskentelyn ilman vaaraa päällekkäisistä varauksista. Voit tehdä ja muokata massavarauksia nopeuttaen päivittäistä työtäsi. Järjestelmästä näet aina ajankohtaiset ja oikeat tiedot koko oppilaitoksen tilanteesta. Käytössäsi on järjestelmän lisäksi myös reaaliaikainen mobiilikäyttöliittymä lukujärjestysten tarkasteluun.

TimeEdit auttaa sinua paikallistamaan suunnittelun pullonkaulat ja hyödyntämään käytössä olevia resursseja parhaalla mahdollisella tavalla. Voit jakaa resursseja organisaation sisällä ja antaa opiskelijoiden varata tiloja, joita ei hyödynnetä opetuksessa tarjoten näin monipuoliset tilat opiskeluun ja ryhmätöihin.

TimeEdit mahdollistaa suunnittelun sinun ehdoillasi. Voit kopioida aikaisemmat suunnitelmat suoraan uusien lukujärjestysten pohjaksi vähentäen turhaa työtä. Värikoodaus sekä dynaamisesti muokattavat yksilölliset käyttäjänäkymät helpottavat tiedon nopeaa selailua ja muokattavat käyttöoikeudet tarjoavat kattavat työkalut varausten suunnitteluun. Kaikki varaukset ovat aina tarkistettavissa ja muokattavissa, mikäli suunnitelmasi muuttuvat.

TimeEdit

  • Aloita suunnittelu nopeasti ketterän käyttöönottoprosessin ansiosta
  • Säästä aikaa massatoiminnallisuuksilla ja aiempien suunnitelmien hyödyntämisellä
  • Laajat raportit antavat sinulle selkeän kuvan kokonaistilanteesta ja toimitilojen käyttöasteista
  • Kattavat integraatiot ja avoimet rajapinnat mahdollistavat monipuolisen tiedonsiirron TimeEditin ja muiden järjestelmien välillä
  • Käytössä jo yli 170 korkeakoulussa ja ammatillisessa oppilaitoksessa

Järjestelmän hinta määräytyy oppilaitoksen FTE-luvun perusteella

Järjestelmä toimitetaan helppokäyttöisenä ja luotettavana palveluna (SaaS). Ratkaisu toimii liitettynä Solenovon muihin ratkaisuihin tai omana kokonaisuutenaan.

Haluatko maksuttoman
demoesittelyn?

Solenovon ammattilaiset ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan parempaa ohjelmistopalvelua.