Solenovo

Tutustu Solenovoon

Luomme teknologiaa ja asiantuntijuutta yhdistämällä räätälöityjä ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme toimintaa. Tutustu yritykseen ratkaisujen takana.

solenovo-kädet-toimisto

Solenovo Oy

Solenovo Oy on vuonna 1996 perustettu Joensuussa toimiva selainpohjaisia toiminnanohjauksen ja resurssienhallinnan ratkaisuja tarjoava ohjelmistoyritys.

Keskeisimmät asiakkuutemme ovat yhtiön perustamisesta lähtien olleet koulutussektorilla sekä nykyisin myös julkishallinnossa.

Solenovo-ryhmäkuva-työ-yhteisö

Luotettava yhteistyökumppani

Olemme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme innovatiivinen sekä pitkäaikainen kumppani, joka pystyy tarjoamaan johtavaa teknologiaa soveltavia tuotteita sekä palveluja joustavasti ja asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Toimimme asiakkaidemme ydinprosessien kehittäjänä, ja tämän vuoksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että luottamus meidän ja asiakkaidemme välillä säilyy ja syvenee.

Toimintamme on kasvavaa ja kannattavaa, mistä voimme kiittää asiakkaitamme ja osaavaa henkilökuntaamme.

Valtakunnallista palvelua – juuret Joensuussa

Solenovo toimii yhä perustamispaikkakunnallaan Joensuussa, mutta palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti. Solenovon toimisto on vuodesta 2007 alkaen sijainnut Joensuun keskustassa Kauppakadulla. Tällä hetkellä Solenovon joukkoihin kuuluu kolmisenkymmentä asiantuntijaa. Hyödynnämme ratkaisuissamme myös kansainvälisen yhteistyökumppaniverkostomme osaamista.

Solenovo-hymy-yhteisö