Opiskelijavaihtojärjestelmä


Koko liikkuvuusprosessi yhdessä järjestelmässä

SoleMove on opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuden järjestelmä, jolla hallinnoidaan kansainvälistä liikkuvuutta korkeakoulujen välillä. Järjestelmä mahdollistaa koko liikkuvuusprosessin hallinnan aina hakemuksen täyttämisestä vaihdon loppupalautteen keruuseen ja julkaisuun.

Hakemusten käsittely SoleMove:lla on nopeaa ja läpinäkyvää, sillä jokainen muutos on selkeästi sekä käsittelijöiden, että hakijan nähtävillä. Paperityötä ei enää tarvita, sillä hakemus liitteineen täytetään, lähetetään ja käsitellään sähköisesti suoraan SoleMove:ssa.
 

SoleGrant - Työkalu rahoituksen hallintaan

SoleMove sisältää SoleGrant-rahoituksenhallintatyökalun, jonka avulla oppilaitos voi hoitaa stipendien ja rahoituksen hallintaa. Opiskelijat hakevat apurahoja SoleGrant:in kautta ja oppilaitos hoitaa samalla moduulilla hakemusten käsittelyn, maksupäätökset ja rahastojen hallinnan.

 

Yksilölliset käyttöoikeudet käsittelijöille

Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden luoda käyttäjätunnuksia kustomoiduilla käyttöoikeuksilla, mikä mahdollistaa käsittelijäryhmien kohdennuksen suoraan käyttöoikeustasolla. Järjestelmä on integroitavissa suoraan korkeakoulun olemassaoleviin käyttäjähakemistoihin ja opiskelijahallintojärjestelmiin.

Opiskelija vaihtoreissu matkalaukku

SoleMove

  • Vähentää käsittelykuluja ja fyysisten opiskelijapalveluiden tarvetta sähköisellä hakuprosessilla
     
  • Selkeyttää hakuprosessia - kaikki tieto yhdessä järjestelmässä
     
  • Vähentää käsittelijöiden työkuormaa automaattisilla hyväksymis- ja infosähköposteilla
     
  • Integroitavissa ERP- ja rahoitusjärjestelmiin

SoleMove on kehitetty yhdessä suomalaisten korkeakoulujen kanssa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla korkeita toiminnallisuusvaatimuksia. SoleMove:n jatkuva kehitys takaa korkeakouluille markkinoiden parhaat ominaisuudet, sekä uusimpien vaatimusten mukaiset toiminnallisuudet nopeasti.


"SoleMove on kuin ystävä!"

Katso videolta asiakkaamme kokemuksia SoleMovesta. Voit myös lukea lisää Tampereen ammattikorkeakoulun kokemuksia blogistamme.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä