Sujuvamman opetuksen maailma

Tarjoamme työkaluja, SaaS-ratkaisuja ja käytäntöjä yhä parempaan työhön. Tuotteemme on suunniteltu opetusalan edelläkävijöille ja vaikuttajille sekä opiskelijoille – kaikille, jotka kehittävät uutta, auttavat muita eteenpäin ja ovat valmiita kehittymään itse.

Työajan kohdentaminen ja raportointi

Työn jäljen
tallettaja

Talleta tehty työ reaaliaikaisesti ja sujuvasti. Helppokäyttöinen SoleTM kohdentaa työtunnit ja laatii monipuoliset raportit rahoittajille.

Henkilöstön ja opiskelijoiden liikkuvuuden hallinta

Vaihtovuoden
paras ystävä

Hallinnoi henkilöstön ja opiskelijoiden kansainvälistä liikkuvuutta. Nauti työn ja opintojen tehokkuudesta – SoleMovessa kaikki tieto on luotettavasti saatavilla yhdessä järjestelmässä.

Tutkimustiedon keruu,
hallinta ja julkaisu

Tutkimustiedon tukipilari

Kokoa tutkimustieto ja osaaminen yhteen paikkaan. SoleCris tukee tutkimustoimintaa ja sen hallinnointia sekä helpottaa tiedonkeruuta ja raportointia.

Opintopolun hallinta

Ammatillisen koulutuksen areena

Ota oppimispolku haltuun aina hakemuksesta todistukseen. SoleStudenta tehostaa henkilöstön, opiskelijoiden, huoltajien ja työpaikkaohjaajien työtä – rahoituksen suunnittelua ja raportointia unohtamatta.


Palvelemme myös seuraavilla TimeEdit-tuotteilla

Lukujärjestysten suunnittelu

Joustavaa ja helppoa lukujärjestysten suunnittelua

Kattava työkalu kurssisuunnitteluun ja tilavarauksiin.

Resursoinnin suunnittelu

Sujuvaa ja reaaliaikaista resursoinnin suunnittelua

Monipuolinen työkalu opetuksen, hankkeiden ja muiden työtehtävien resursoinnin suunnitteluun.

“ SoleMove on nopea, luotettava ja helppokäyttöinen. Solenovon edustajat ovat kiinnostuneita siitä, mitä meille kuuluu. Tuntuu, että he todella haluavat myös kehittää järjestelmää. ”

Krista Merikoski, TAMK

Koulutusalan johtavaa ohjelmistopalvelua

Haluatko maksuttoman demoesittelyn järjestelmistämme? Ota meihin yhteyttä. Solenovon ammattilaiset ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan parempaa ohjelmistopalvelua.